Blokhut aanbiedingen

 

Blokhut aanbiedingen kunt u vinden op onze website. Meestal hebben wij diverse aanbiedingen per maand afhankelijk van de voorraad die wij beschikbaar hebben. Tegen het einde van ieder jaar heeft Blokhut-Totaal.nl diverse aanbiedingen. U kunt dan nog profiteren omdat de houtprijzen en eventuele BTW verhogingen elk jaar stijgen. De blokhut aanbiedingen die wij hebben staan altijd aan de linkerzijde van onze website. Met één klik komt u bij de specificatie uit van de blokhut die in de aanbieding is.

 

Goedkope blokhut

goedkope_blokhut

 

Prima blokhut aanbiedingen vindt u op onze site. Veel klanten van de Blokhut-Totaal hebben al gebruik gemaakt van de unieke aanbiedingen van ons. Wij leveren direct van de fabriek, zonder tussenkomst van de tussenhandelaren. Daarnaast worden de blokhutten van prima kwaliteit hout gemaakt en geleverd in diverse houtdiktes. Iedere blokhut wordt geleverd met een duidelijke opbouw instructie en eventueel kunnen wij de bouw van uw blokhut ook verzorgen. Ook bij iedere aanbieding geldt dat onze prima blokhutten worden geleverd met zeer solide hang en sluitwerk, enkel of dubbel glas en afhankelijk van het type blokhut, een houten vloer en dakshingles. Verder kunt u gemakkelijk kiezen op onze website tussen diverse verfkleuren die wij kunnen meeleveren met de blokhut. Ook voor de prima blokhut aanbieding geldt dat wij deze gratis leveren in geheel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden en gedeeltes in Zeeuws Vlaanderen. Hier vragen wij een kleine vergoeding voor onze transporteur.

 

Bekijk hier onze blokhut stunts

 

Blokhut Bouwen

blokhut_bouwen

 

Alle blokhutten kunt u terug vinden op onze website en eventueel kunnen wij u onze folder toezenden voor informatie. Wilt u een blokhut bouwen? Iedere blokhut die in onze folder staat is een aanbieding die gelijk is aan onze aanbieding op de website. Op afspraak kunnen wij met u op onze locatie de mogelijkheden doornemen van de blokhutten die u in onze folder heeft kunnen zien. Graag maken wij dan ook met u een afspraak om onder het genot van een bakje koffie de mogelijkheden met u te bespreken.

 

Koop hier uw blokhut