Blokhutten kopen

Blokhutten geven u de kans om de gehele jaar te genieten van uw tuin. Heerlijk genieten van de lange zomeravonden zittend voor uw blokhut of op een kille zomeravond gezellig met vrienden in uw blokhut genietend van een drankje of een gezellige barbecue. Blokhutten kunnen een imposante uitstraling hebben, zeker wanneer er gebruik gemaakt wordt van houtdiktes vanaf 40mm. De blokhut geeft u dan het gevoel of u voor uw chalet in Oostenrijk zit ook is de isolatie van een blokhut natuurlijk veel beter bij een dikkere houtafmeting. Blokhutten

 

Blokhutten bestellen

Wanneer u een blokhut gaat kopen of bestellen dient u rekening te houden met veel aanbieders van blokhutten op het internet.Online een blokhut kopen gebeurd steeds vaker. Hierdoor zijn er veel aanbieders met heel veel verschillende soorten blokhutten. De Blokhut-Stunter.nl levert direct van de fabriek waardoor de tussenhandel wordt uitgeschakeld. Daardoor kunnen wij de blokhutten tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. Mocht u een blokhut bij een andere winkel goedkoper aantreffen en hij heeft dezelfde specificaties vraag ons dan om een speciale actieprijs.  

 

De voordelen van onze blokhutten

- Blokhutten kopen standaard met ramen met echt glas; - Goed hang en sluitwerk; - Inclusief vloeren; - Duidelijke montage tekeningen worden bij de blokhut mee geleverd; - Snelle levertijden; - Gratis levering binnen vrijwel geheel Nederland en België; - Blokhutten op maat leverbaar.

 

Blokhutten op maat

Blokhutten op maat kunnen door ons worden geleverd volgens de wensen van de klant. Vrijwel Blokhut op maatalles is mogelijk. Natuurlijk zullen wij het u laten weten als de constructie niet mogelijk is. Wij zullen u een tekening van de blokhut op maat sturen voor uw definitieve akkoord.Na uw akkoord starten wij met de productie van de blokhut.Wij streven naar een levertijd tussen de 4 en 8 weken afhankelijk van de grootte en uw specifieke wensen ligt dit altijd op schema.