Goedkope blokhutten

Kwalitatief goede en goedkope blokhutten bestellen bij onze webwinkel is gemakkelijk. Wij hebben diverse opties  die u kunt aanvinken en vervolgens in uw winkelwagen kunt plaatsen. Omdat wij u graag zo snel mogelijk van dienst willen zijn leveren wij in vrijwel geheel Nederland en België gratis onze blokhutten en tuinhuizen aan huis af.

Goedkope blokhutten

 

Blokhutten met een plat dak

Onze blokhutten en tuinhuizen worden geleverd in diverse soorten en maten en met verschillende uitstralingen. De blokhutten en tuinhuizen met een plat dak geven een moderne uitstraling die prima past binnen de huidige nieuwbouw woningen die veelal ook een moderne uitstraling kunnen hebben. Natuurlijk zal het dak zo geconstrueerd worden dat er geen water overlast zal zijn en dat bijvoorbeeld smeltsneeuw afgevoerd kan worden van het platte dak.

 

Blokhutten met een nostalgische uitstraling

In steeds meer steden worden nieuwbouw projecten opgeleverd waarbij de jaren 30 de inspiratie zijn geweest voor de architecten. Ook daar heeft de blokhut-stunter.nl diverse blokhutten en chalets voor die online gekocht kunnen worden. De blokhutten die gemaakt worden met dikker hout hebben een bijzondere nostalgische uitstraling en geven een meerwaarde aan uw huis en tuin. Eventueel kunnen wij zelfs de blokhut laten voorzien met een rieten kap tegen meerprijs. Neem een kijkje in het assortiment. Hier vindt u een overzicht van al kwalitatief goede en goedkope blokhutten, chalets en tuinhuizen.


Goedkoopste

 

Uw blokhut bij ons kopen

Bij ons kunt u uw blokhut kopen, voor een heel klein bedrag. Voor het kopen van een van onze blokhutten moet u zich zeer goed voorbereiden. Naast de lokale tuinbedrijven kunt u ook via de web shops op internet de prijzen makkelijk vergelijken. Als u weet welke maat en welke dikte van hout u wilt is het vergelijken gemakkelijk. De blokhut stunter biedt een ruim assortiment aan van goedkope blokhutten in diverse hout diktes, inclusief vloeren, glas en daksingles.

 

Bestelling proces

Voor de betaling van onze standaard huizen kan gekozen worden voor een aanbetaling of levering onder rembours. Ons transportbedrijf neemt met u contact op voor de aflevering van de blokhutten en tuinhuizen op een tijdstip dat voor beide partijen het beste uitkomt. Verder kunt u kiezen om de blokhut of tuinhuis door ons op te laten bouwen. Ons bouwbedrijf neemt contact met u op voor een offerte en afspraak voor het opbouwen.

 

 

Blokhut-Stunter, niet duur, wel duurzaam