Goedkope tuinhuisjes

Tuinhuisjes

Goedkope tuinhuisjes kunt u aanschaffen via onze website.  Doordat wij niet beschikken over een grote showroom en geen dure verkopers in dienst hebben kunnen wij u de goedkope tuinhuisjes in Nederland en België aanbieden. De Blokhut-Stunter bespaard niet op de kwaliteit van de tuinhuisjes maar managed de kosten van het product zo dat u als klant daar de vruchten van plukt. Wij leveren de tuinhuisjes direct van de fabriek en zorgen dat zij bij u voor de deur worden afgeleverd. Onze transporteur zal met u contact opnemen en een afspraak maken voor de aflevering.

 

Goedkope opbouw van tuinhuisjes

Wij werken met diverse specialisten die goedkope tuinhuisjes tegen een super scherp tarief kunnen opbouwen voor u. Afhankelijk van de regio zullen wij een door de Blokhut-Stunter geaccepteerd bouwbedrijf met u contact op laten nemen zodat u direct van het bedrijf een offerte zult krijgen zonder tussen komst van ons. Ook hier geldt hoe minder schrijven hoe goedkoper het product. Mocht u er voor kiezen om zelf uw houten tuinhuisje op te bouwen dan staan de experts van de Blokhut-Stunter klaar om u van adviezen te voorzien. Vanzelfsprekend wordt er bij de aflevering een duidelijke bouwtekening geleverd zodat u zelf snel kunt beginnen met de opbouw van het tuinhuisje en kunt gaan genieten van uw aankoop. Mocht het opbouwen toch lastiger zijn dan u in eerste instantie had voorzien kunt u altijd contact opnemen met de Blokhut-Stunter.

 

Voorbeelden goedkope tuinhuisjes

Omdat wij een showroom hebben kunnen wij u diverse houten tuinhuisjes laten zien die door ons zijn geleverd en door een van de specialisten zijn opgebouwd. Mocht u daar verdere vragen over hebben dan kunt u ons dit laten weten via de website of via ons email adres [email protected].