Tuinhuizen bestellen

De Blokhut-Stunter werkt samen met diverse fabrieken die allemaal volgens de houtstapelbouw methode tuinhuizen fabriceren.Wij leveren tuinhuizen in diverse houtdiktes. De houtdiktes zijn mede afhankelijk van de grote, indeling en hoogte van het tuinhuis. In de moderne fabrieken waar wij mee samenwerken wordt het hout eerst uitgezocht op kwaliteit en later verwerkt met de modernste machines die er op dit moment te krijgen zijn. Via diverse freesmachines worden de balken op maat gezaagd. Tevens worden de hoekverbindingen op maat gemaakt. Zodat er een uitstekende verbinding ontstaat.

tuinhuis_bestellen

 

Voordelen houtstapelbouw bij onze tuinhuizen

Tuinhuizen zijn uitermate geschikt om op te bouwen volgens het houtstapel principe omdat: 

  • De kwaliteit van deze bouwmethode zijn duurzaamheid al vele jaren heeft bewezen;
  • Wij de tuinhuizen op ieder formaat kunnen laten fabriceren, zodat u al uw wensen in uw houten tuinhuis kan verwerken;
  • Het mogelijk is om een hoog afwerkingsniveau te verkrijgen zowel binnen als buiten.
  • Veel type tuinhuizen mogelijk zijn. Van een moderne uitstraling tot een authentieke houten tuinhuis uitstraling zoals in Oostenrijk.

 

Maatwerk tuinhuizen

tuinhuis_bestellen_2

De Blokhut-Stunter is bij uitstek uw partner voor het maken van uw tuinhuis op maat. In overleg kunnen wij iedere aanpassing realiseren. U bepaald hoe u uw tuinhuis wilt ontwerpen. Wij kunnen u helpen met het verwezenlijken van uw wensen. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw tuinhuis. Ondanks het maatwerk zal de scherpe prijs die wij aanbieden u verbazen. Tevens kunnen wij u ook een scherpe aanbieding doen voor het bouwen van uw tuinhuis. Wilt u meer informatie over een tuinhuis op maat? Neem dan snel contact met ons.

 

 

Goedkope tuinhuizen

Wij bieden een uitgebreid assortiment tuinhuizen aan. Wij verkopen goedkope tuinhuizen maar dat betekent bij ons niet dat u kwaliteit inlevert op uw tuinhuis of blokhut. Hoe kan dit? Wij leveren direct uit de fabriek.