Uw eigen tuinhuisje

eigen tuinhuisje

Blokhut-stunter.nl is de specialist voor uw tuinhuisje. Vanuit de met ons samenwerkende fabrieken leveren wij direct aan onze relaties in Nederland, België en Duitsland. Wilt u extra opberg ruimte creëren  in uw tuin of misschien wel een extra slaapkamer denk dan eens aan een tuinhuisje wat u voor een scherpe prijs kunt aanschaffen.

Tuinhuisjes zijn meestal van 28mm hout dikte en voorzien van open slaande deuren en ramen uitermate geschikt om in de tuin te plaatsen als speelruimte voor de kinderen bijvoorbeeld. Een tuinhuisje van de Blokhut-Stunter wordt geleverd met:

 • Tuinhuisje installatie tekening
 • Vloeren en daksingles
 • Ramen
 • Advies voor verf en beits
 •  

  Tuinhuisje onderhoud

  Onderhoud is zeer belangrijk voor de levensduur van het tuinhuisje zeker wanneer geplaatst wordt in een vochtige omgeving denk daarbij aan, bomen, mos etc. van belang is om het hout te impregneren en te behandelen met verf of hout en dat minimaal iedere 3 jaar te herhalen ook is dat belangrijk voor de garanties. Voor gratis advies kunt u altijd contact opnemen met de experts van blokhut-stunter.nl.

   

  Tuinhuisje kopen

  Een tuinhuisje kunt u makkelijk aanschaffen via onze website u geeft aan welk type tuinhuisje u wilt en kiest voor de kleur daksingle  en de wand dikte. Op basis van uw bestelling zullen wij u een bevestiging sturen van uw bestelling met  daarin de specificaties. Wanneer wij de aanbetaling hebben ontvangen zullen wij de bestelling plaatsen en uw tuinhuisje binnen enkele weken bij u afleveren. U kunt ook nog tijdens uw bestelling aangeven dat u een opbouw offerte wilt hebben van een van onze partners die al een jarenlange ervaring hebben in het opbouwen van een tuinhuisje. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om op basis van onze duidelijke opbouw instructie zelf uw tuinhuisje op te bouwen.

   

  Voor verdere vragen kunt u contact opnemen via een formulier op onze website of via [email protected]

   

  Klik hier om tuinhuisjes te bekijken