Vacature Verkoper Medewerken Hoogeveen

Ben jij de verkoper die wij zoeken?

Jij bent een verkoper in hart en nieren. Je verkoopt door naar klanten te luisteren, ze te inspireren en te adviseren. Je weet: enthousiaste klanten komen terug en gladde verkooppraatjes jagen klanten weg. In de showroom zorg je met je collega’s voor een vriendelijke sfeer. Ook zorg je er samen met je collega’s voor dat de showroom er iedere dag tiptop uitziet. Zo maak je van bezoekers enthousiaste klanten. Samen met je collega’s zorg je voor een optimaal resultaat.

Jouw denk- en werkniveau is minimaal mbo-niveau 4 (verkoopspecialist). Ervaring als verkoopmedewerker is een voordeel maar heb je die niet? Enthousiasme om het verkoop vak te leren, vinden wij net zo belangrijk. Als verkoper bij Blokhut Stunter maak je in jouw showroom de verwachtingen van onze klanten waar. Dat doe je door klanten te helpen bij bijv. het inrichten van hun tuin, je geeft advies en inspireert. Heb je zelf goede ideeën om klanten nog beter te bedienen? Top! Dat noemen wij ondernemerschap en dat waarderen we. Als verkoop-medewerker is de primaire focus de klant. Je hebt proactief en direct contact met klanten om ze behulpzaam te adviseren en producten te verkopen.

 

Functie-inhoud:

  • Inzetbaar voor 40 uur per week, evt. ook op zaterdagen.
  • Je bent in staat om een gedegen verkoopgesprek te voeren.
  • Je herkent zoekgedrag bij de klant en weet hier op een adequate en proactieve manier op in te spelen.
  • Je adviseert en inspireert de klanten op een manier die past bij de huidige tijd, gebruikmakend van de eigentijdse (digitale) hulpmiddelen en je kennis.
  • Je begrijpt een klant vraag snel en je kunt ook snel met een passende oplossing komen.
  • Je bent in staat om de klant op een vriendelijke wijze van de juiste informatie te voorzien en de klant te voorzien van alle benodigde artikelen om de complete klus uit te voeren.
  • Je hebt passie voor het assortiment en dit straal je uit naar klanten en collega’s.
  • Je bent in staat om langdurige relaties op te bouwen met je klanten door een goed advies te geven, maar ook door nazorg te leveren.
  • Ook beschik jij over leidinggevende kwaliteiten en heb je de ambitie om door te groeien.

 

Competenties: 

Klantgerichtheid, flexibel, resultaatgericht, kwaliteitsgericht, zelfstandig, ondernemerschap en lef tonen.

 

Wat bieden we? 

Blokhut Stunter groeit en jij groeit vanzelfsprekend met ons mee. Bij de Blokhut Stunter krijg je niet alleen een marktconform salaris, maar ook een gezellig team collega’s. En misschien nog wel het belangrijkste: je komt in een werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en veel te leren. Blokhut Stunter is een bedrijf waar je je drive in kwijt kunt.

 

Locatie: Hoogeveen

Regio: Drenthe

Interesse?

Uitsluitend solliciteren via e-mail: [email protected] (met cv en motivatiebrief)

 

Meer informatie: